Möt Eva - Servistiks nya Key Account Manager med inriktning bygglogistik

Med ett stort driv och engagemang har hon kommit in i Servistikgänget- Eva Prytz. Tjejen som är född och uppvuxen i Skåne, men har byggt upp ett liv i Sundbyberg, där hon bott de senaste 28 åren. Eva har lång säljerfarenhet och ser service som en självklarhet. Senast kommer hon från Lambertsson Sverige AB där hon arbetade som regionsäljare, med dedikerad kontakt mot Peab. Sedan bearbetade hon även den externa byggmarknaden med fokus på helhetslösningar.

VAD FICK EVA ATT SÖKA TILL OSS?
Eva gillar samhällsutveckling och byggprojekt i dess olika former. Bygglogistiken utvecklas, behovet ökar och är mer högaktuellt än någonsin. Att få sälja in smarta och effektiva helhetslösningar inom bygglogistik, till nya inspirerande byggprojekt, känns stimulerande för Eva. Samtidigt lockade det att få bli en del av ett innovativt företag inom en växande koncern som Servistik Group.
-Det är spännande att få vara med på resan och själv få utvecklas inom företaget, säger Eva.

Hur känns det efter att arbetat en månad hos oss?
-Jag har fått ett trevligt och professionellt mottagande, så jag har känt mig riktigt välkommen in i gänget. Jag har redan hunnit med och upplevt många nya positiva utmaningar. Och trevliga arbetskamrater är en stor bonus!

Vad är det bästa i din nuvarande roll?
-Att få ansvara för befintliga kunder och vidareutveckla kundrelationen. Jag gillar den sociala delen och har alltid kunden i fokus. Samtidigt tycker jag att det är fantastisk roligt att få träffa nya kunder där samarbete och relation växer fram.

Vad driver dig i arbetet?
-Jag gillar att driva projekt från start till mål, och att få vara länken där emellan. Att kunden är nöjd ligger mig varmt om hjärtat.

Vad ger dig energi?
-Nöjda kunder, där vi ser till att lösa deras utmaningar som de ställs inför. Jag gillar att vara serviceminded och självklart får jag en energikick när en affär går i lås!

Varför tror du vi ville ha in dig in i vårt team?
-För min långa erfarenhet inom försäljning. Och att vi inom gruppen kompletterar varandra med olika erfarenheter och kunskaper.

Stämmer bra Eva, nu har vi ett härligt team med olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper som kompletterar varandra. En positiv utveckling för oss och våra kunder!

Vill du veta mer om Servistik bygglogistik, våra tjänster och effekter?
Tveka inte utan hör av dig till Eva!
MOBIL: 073-437 06 18
E-POST: eva.prytz@servistik.se


Dela:
Kommentera:

/