Söker du nya utmaningar och är intresserad av att jobba hos oss?

För tillfället har vi flera lediga tjänster hos oss på Servistik. Vi söker logistiksamordnare, IT-tekniker och förpackningstekniker. Passa på och bli en av oss. Vi är ett entreprenörsdrivet logistikföretag med tydliga mål om tillväxt och utveckling.

Läs mer om våra lediga tjänster på KARRIÄRSIDAN


SERVISTIK GROUP AB - EN EFFEKTIV KONCERN MED FOKUS PÅ UTVECKLING
Servistik Group AB består av 5 olika bolag med inriktningar som produktionsförsörjning, bygglogistik, förråd, ytbehandling och uthyrning. De är varierande verksamheter som till viss del integrerar med varandra. Vi har sett möjligheterna på vägen och utvecklats genom vår nyfikenhet. Trots skilda inriktningar finns ändå flera gemensamma nämnare. Som att vi till exempel fokuserar på kunden för att leverera effektiva och funktionella tjänster, samtidigt som vi ständigt jobbar för att utveckla och skapa nya lösningar som ska underlätta och gynna kunden i slutändan. En enklare och tryggare vardag!
Dela:
Kommentera:

/