Hur mycket kan ni spara på att utveckla bygglogistiken?

Ni är experter på er produktion, vi är specialister på att koordinera och samordna ert materialflöde för ett effektivare byggprojekt. Vår bygglogistik ger flera positiva effekter, som bl.a kortare ledtider, högre leveransprecision och kostnadsbesparingar.

Servistik är en trygg logistikpartner som skapar rätt förutsättningar för att ni ska få en mer kostnadseffektiv bygglogistik.
Vi erbjuder standardiserade lösningar som anpassas till ditt unika projekt.Se även filmen nedan för en beskrivning av Servistiks prisvinnande koncept:


Läs merVisste du att
Tidsstudier visar att en byggnadsarbetare ägnar ca 25% av sin arbetstid åt materialhantering.
Vi på CA Fastigheter som har arbetat ihop med Servistik, upplever att Servistik Bygglogistik har en positiv inställning. Väldigt behjälpliga och trevliga. Tack för det!
Pernilla Claesson
Business controller, CA Fastigheter

Nyfiken att utvecklas tillsammans med oss?

Servistik har en stabil tillväxt sedan starten och vi fortsätter att växa. Vi har bestämt oss för att stärka våra kunder konkurrenskraft på den svenska marknaden genom en effektivare internlogistik. Vi är i ständigt behov av nya individer som ser möjligheter och har viljan att utveckla. Styrkan sitter i våra medarbetare!

Besök vår karriärsida och upptäck Servistiks karriärsmöjligheter, avdelningar och möt våra medarbetare. Kom in och connecta med oss, vi vill veta mer om dig!


Servistik karriär

Servistiks resultatgaranti

För ert byggprojekt innebär Servistiks resultatgaranti att vi effektiviserar ert materialflöde tillsammans med ökad kvalité och kortare ledtider för en mindre totalkostnad. Kan det bli bättre?

Läs mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig!


Läs mer
/