En smartare och effektivare citylogistik

Vi erbjuder ett stort serviceutbud till våra kunder anpassat efter deras specifika behov. Vi är bäst på helhetslösningar med flera tjänster som integrerar med varandra. Paketerat för varje kunds unika situation och utvecklingsmöjligheter. Vi tar hand om och utvecklar citylogistiken så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Utvecklingspotentialen för att förbättra flöden inom citylogistiken är stor - varför inte outsourca citylogistiken till oss? Genom en logistikanalys kan vi identifiera behov, paketera tjänster och lösningar för att uppnå önskad effekt. Vi är lösningsfokuserade, ser service som en självklarhet och är inte rädda för utmaningar.

Vi ger företag möjligheten att växa och nå större framgångar genom att leverera smarta och effektiva logistiklösningar utifrån daglig drift och utveckling. Vi identifierar, verkställer och utvecklar för att uppnå önskad effekt.

Släpp ansvaret för en tryggare logistiklösning!

Genom en logistikanalys kan vi identifiera behov, paketera tjänster och lösningar för att uppnå önskad effekt. Vi är lösningsfokuserade, ser service som en självklarhet och är inte rädda för utmaningar.

 • Logistikkonsult
  Våra logistikkonsulter kan hjälpa till med allt från flödes- och behovsanalys, framtagande av logistikplan till uppsättning och drift av logistikplanen. Ta hjälp av en lösningsorienterad logistikkonsult för att utveckla och optimera er citylogistik!
 • Samordning och leveransplanering
  Vi är experter på samordning och leverans av gods och material i förtätade stadsdelar. Vi kan ansvara för och utveckla er planering och hantering av godsleveranser. Genom vårt leveransplaneringssystem Serviplan styr vi godsflödet och ni kan enkelt göra era bokningar och ha koll på flödet.
 • Godsavsändning
  Underskatta inte styrkan av ett bra emballage, värdet ligger i paketet. Vi har erfarenhet av professionell paketering, utgående paket och övrig post. Vi sköter bokningar av transporter. Lämna godshanteringen till oss!
 • Förråd
  Vi erbjuder flexibla och kundanpassade förrådslösningar för företag och privatpersoner.
 • Leveranstjänst/Inbärning
  Behöver ni hjälp med flytta tungt eller skrymmande gods? Inga problem - vår personal ser till att det kommer till önskad plats med effektiva och säkra metoder. Smidigt och effektivt!
/