Nytt samarbete med Great Place to Work®

Vi kan med glädje meddela att Servistik Group har inlett ett samarbete med Great Place to Work®.
Nyckeln till vår framgång är att ha engagerade medarbetare som går till jobbet med en bra känsla i maggropen. Vi är i stark tillväxt och har stora utvecklingsplaner framåt, vilket ställer höga krav på vår företagskultur och dess förmåga att utvecklas i takt med organisationen.

Genom att fortsätta bygga på våra styrkor och ta tag i de saker som behöver förbättras vill vi skapa en utmärkt arbetsplats för alla. Detta är något som vi ser som ett ständigt pågående arbete och därför har vi skrivit ett treårigt avtal med Great Place to Work®.
Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Vi genomför nu en medarbetarundersökning och en kulturprofilering som tillsammans kommer att ge en bild av var vi står idag. Utifrån denna vägledning kommer vi tillsammans med våra medarbetare att skapa och utveckla den arbetsplats vi vill jobba på!

Läs mer om Great Place to Work® HÄR eller följ dom i deras digitala kanaler.
linkedin
twitter
instagram
youtube

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/