Vår logistiklösning för Uarda 6 i Arenastaden

Missa inte artikeln i Branschaktuellt om vår logistiklösning för projektet Uarda 6 i Arenastaden. Projektet Uarda 6 är en av flera kontorsbyggnader som Fabege bygger i Arenastaden. Uarda 6 byggs i nivå Guld enligt klassificeringen Miljöbyggnad och med dess skandinaviska modernism och teknik kommer fastigheten ligga i absolut framkant.

Vi på Servistik är väldigt stolta och glada över att vi fick förtroendet att ansvara för bygglogistiken i byggprojektet Uarda 6. Vi har alltid stort fokus på miljön samtidigt som våra logistiklösningar sänker byggprojektets totala produktionskostnader.

Läs hela artikeln på BRANSCHAKTUELLTS HEMSIDA>>

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/