Serviplan - Vår första kundutbildning

Serviplan är Servistiks unika system för hantering av materialplanering, transport och internlogistik, utvecklat för att effektivisera våra kunders verksamhet. Systemet stödjer övergripande flöden och materialhantering inom såväl tillverkningsindustrin som byggbranschen.

Vi har genomgått ett omfattande utvecklingsarbete av Serviplan med nya funktioner för en bättre prestanda och smidigare materialhantering. Nya lösningar och innovativa förbättringar skapade utifrån våra kunders behov. Vårt mål är att effektivisera våra kunders logistikhantering,. Tryggt och enkelt.

Nya uppdaterade Serviplan har precis lanserats och först ut att få arbeta i den nya miljön är vår kund Gränby. I dag har vi hållit i vår första kundutbildning med Gränby Entréhus två och tre. Platschefen Peter Johansson har tillsammans med arbetsledarna Mathias Johansson och Krister Lager fått en genomgång och kunskap om behörigheter, formulär och övriga funktioner. Kul att äntligen få leverera ett utvecklat och optimerat system till våra kunder!

Läs mer om vårt system SERVIPLAN.

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/