Kommunikation, säkerhet och samarbete i Hagastaden

Hagastaden är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt – en levande stadsdel som binder samman Stockholm och Solna. Området sträcker sig från Vasastan och Norra Stationsgatan in över området med Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet på Solnasidan. En attraktiv stadsdel som erbjuder både citypuls och härliga grönområden. I området kommer det finnas både bostäder och arbetsplatser tillsammans med en bra blandning av butiker, service och restauranger. År 2025 är det planerat att Hagastaden står färdigt och kommer bestå av ca 6 000 st bostäder och ca 50 000 arbetsplatser.

Illustration: WSP / Stockholms stad”Kommunikation, säkerhet och samarbete” är ledord som Exploateringskontoret, Stockholm Stad ställer som krav på vid val av deras logistikpartner i projektet Hagastaden. Värderingar som vi på Servistik känner som en självklarhet. Vi har i konkurrens med ett antal andra aktörer vunnit Stockholm Stads upphandling och ett löpande avtal gällande logistiksamordning för Hagastaden. Ett fantastik projekt som vi är glada och stolta över att få bli en del av att utveckla. Servistik kommer att ha ansvar för upprättande av logistikanalys och framtagning av logistiklösning för området, ha både drift och operatörsfunktioner på plats för att styra och koordinera materielleveranser. Vårt logistikdatasystem Serviplan kommer att ha en viktig funktion då uppdraget kräver ett vitalt och modernt systemstöd. Läs gärna mer om Serviplan HÄR. Det är redan nu ett antal byggherrar som är aktiva på området, vilket gör att Servistik blir en oerhört viktig länk för det fortsatta arbetet. Vårt arbete planeras att sätta igång under september 2017. En härlig start på hösten som vi ser fram emot!

Läs mer om projektet HAGASTADEN.

För ytterligare information, vänligen kontakta Michael Utterström.

Michael Utterström
Marknadschef Servistik Group AB
TELE: 073-437 05 83
E-POST: michael.utterstrom@servistik.se
Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/