Välkommen till Servistik Open Door

Den 28 september bjuder vi in er till Servistik och vårt event Open Door. En nätverksträff där vi öppnar upp vår verksamhet för er. Vi bjuder på föreläsningar, lättare förtäring och förhoppningsvis nya insikter och kontakter. Vi berör ämnen som transport, lager, materialhantering, bygglogistik och dess miljöpåverkan. Mer detaljerad agenda över dagen kommer inom kort. Ta gärna med en kollega eller någon annan person i ditt nätverk, som kan ha intresse av att ta del av Servistik Open Door. Vi ser fram emot en inspirerande och givande eftermiddag tillsammans med er!

Välkomna!

Kolla in ÖVERSIKTSKARTAN

Fokusområden

· Lager
· Transport
· Logistik
· Miljöpåverkan

Dagen erbjuder

· Speakers Corner med Ragn-Sells
· Nätverk
· Presentationer/demo
· Buffé och tävling

Tid och plats

Vi ses i Servistiks lokaler i Skärholmen, torsdagen den 28:e september mellan klockan 14:30 och 17:00.
Anmäl dig här

Vi visar upp vår verksamhet

På Servistik Open Door har du möjlighet att upptäcka vår verksamhet. Vi visar upp flera olika funktioner som ingår i vårt tjänsteerbjudande. Är du lite extra nyfiken på ett visst område tar vi oss självklart tiden att besvara dina funderingar. Nyfiken på vårt erbjudande och våra tjänster kan du läsa vidare på STARTSIDAN.

Bygglogistikcenter

Vi presenterar vår helhetslösning för att effektivisera bygglogistiken genom vårt bygglogistikcenter. Vi diskuterar påverkan, fördelar och vilka effekter du som kund kan uppnå.

Serviplan

Nyfiken på vårt unika och uppdaterade nya leveransplaneringssystem Serviplan? Kom och titta på vår demo och upptäck fördelarna med systemet och hur det kan underlätta er vardag.

Kranbil

Vi visar upp delar av vår fordonspark. Bland annat vår senaste investering, en specialbyggd och unik kranbil. Utvecklad för leveranser med speciella behov eller utmaningar.
DATUM: Torsdagen den 28:e september
TID: Klockan 14:30–17:00
ADRESS: Storsätersgränd 3, 127 39 Skärholmen
VI BJUDER PÅ: Buffé, dryck och kaffe
TÄVLING: Radiostyrd gaffeltruck och lastbil. Hur snabb är du?
ANMÄLAN: Senast 21 september via formuläret ovan
FRÅGOR: info@servistik.se
Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/