Förnyat förtroende från Stångåstaden

Stångåstaden är Linköpings största bostadsbolag. De förvaltar och äger ca 18 500 lägenheter och har tydligt fokus på kunden i sin verksamhet, just för att hyresgästen ska må bra och trivas i sitt boende och område. Därför är de lyhörda mot sina kunder och arbetar hela tiden med att utveckla sitt erbjudande – med nya tjänster och intressanta boenden för många olika behov. Varje år planerar och genomför Stångåstaden större ombyggnationer och renoveringar i flera bostadsområden. Sedan några år tillbaks pågår ett flertal totalrenoveringar av fastigheter i Linköping, och de har planerat för att bygga om ca 1000 bostäder under de senaste åren. Underhåll i befintliga hus har stor betydelse för Stångåstadens ställning som attraktiv hyresvärd i framtiden. Det innebär att hyresgästen behöver flyttas till en tillfällig bostad under renoveringsperioden.

Tillsammans med Servistore levererar vi en helhetslösning åt Stångåstadens när det kommer till att evakuera, förvara och flytta bohag på ett tryggt och säkert sätt. Det är tjänster som vi utfört i över tio års tid, med erfaren personal. Vårt uppdrag är att tömma lägenheter, oftast en hel trappuppgång i taget, magasinera på Servistore och sedan flytta tillbaka när renoveringen är klar. Vi jobbar för att underlätta hyresgästens tillfälliga flytt och vardag under renoveringstiden.
Vårt nuvarande avtal med Stångåstaden gällande "Bohagsflytt och mindre transporter" har vi haft sedan 2014. I somras blev det förlängt med ytterligare ett 1 år, fram till januari 2019. Innehållet är detsamma som tidigare men vi ser en ökad volym då Stångåstaden har ökat sin renoveringstakt. En härlig start på hösten!

Läs mer om företaget STÅNGÅSTADEN.
Behöver du hyra förråd eller bara nyfiken på företaget Servistore? Besök deras hemsida HEMSIDA.
Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/