Ett lyft för bygglogistiken

Vår fordonspark är utrustad med flera olika fordon, anpassade efter bygglogistikens varierande behov. Allt ifrån små snabba leveranser till stora komplexa godsleveranser. Vi jobbar för att minimera miljöpåverkan genom att välja fordon med största möjliga omsorg. Medvetna val som ska ge positiva fördelar för både miljön och kunden. Vi vill leverera den högsta möjliga servicen till våra kunder med miljöanpassade fordon. Det kallar vi en win-win-situation!

Vi har investerat i en unik kranbil för leveranser med speciella behov eller utmaningar. Det är en specialbyggd lastbil med lyftkran. Själva kranen har en lyftkapacitet på 18,6 tonmeter, och en räckvidd på 12,5 meter. Lasten har ett skåp med både öppningsbar sida och tak. På så vis kan vi hantera flera olika typer av laster med kort varsel. Det gör oss flexibla och snabba i olika specialanpassade kundleveranser.

Kranbilen är utrustad med en Euro 6-motor och är godkänd för löpande trafik, inom exempelvis Stockholm. Med en dynamiskt styrservo och automatväxel är det också ett självklart val för en bättre arbetsmiljö.

Vilket lyft för både kunden, miljön och medarbetaren!

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/