Ny truck för bättre komfort, funktionalitet och säkerhet

Äntligen, nu har vår nya skjutstativtruck levererats till lagret i Sätra. Det är en helt ny truck som erbjuder en mängd funktioner för komfort, funktionalitet och säkerhet för föraren. Trucken är utrustad med kamera, bluespot samt hydrauliskt gaffelspridning. Gaffelspridningen underlättar stort i vår hantering av byggmaterial som kan vara väldigt varierande. Den är även utrustad med en ny funktion som kallas DMC (Dynamic Mast Control). Det innebär att stativet direkt stabiliserar sig vid lyft på höga höjder och man slipper därför ett svajande stativ. Detta kommer väl till pass då takhöjden på lagret i Sätra är 10 meter.

Bättre för arbetsmiljön, ekonomin och bättre kvalitet till våra kunder!

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/