Urban Escape, topplacering i Årets bygge

Årets Bygge är en av branschens mest prestigefyllda tävling. Årets Bygge lyfter fram exempel på de bästa byggsektorn presterar ur ett antal kriterier i projekt som färdigställs under året. Kriterier som de berör är bl.a hållbarhet, innovation, budget, tid m.m. 20 stycken projekt var nominerade till priset Årets Bygge 2018, och Urban Escape var en av de 20 projekten.

Urban Escape är ett av våra kundprojekt där vi har ansvaret för bygglogistiken. Vi har lyckats påvisa flera positiva effekter av vår logistiklösning med ett bygglogistikscenter, samlastning och inbärning. Som till exempel 25.000 färre transporter in till Stockholms centrala delar. Vilket påverkar kedjan och ger ytterligare effekter för både miljön, byggarbetaren, byggprojektet och för människan i staden. Läs mer om byggprojektet URBAN ESCAPE.

Vinnaren presenterades i måndags kväll på galan Årets bygge. Ett event vi även var stolt sponsor för, där framtidens utmaningar inom byggindustrin lyfts upp i intressanta seminarier under dagen. Läs mer om ÅRETS BYGGE.

Vi fick inte förstapriset, men gick där ifrån som vinnare med en toppfem-placering . Det är vi stolta över!

Fotograf: Jens Reiterer
Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/