Välkommen till Servistik Open Door - Urban Escape

Urban Escape är ett unikt byggprojekt mitt i centrala Stockholm, med stora komplexa utmaningar. Hur har de angripit byggprojektets utmaningar med att bygga i en central stadsdel? Och vilka effekter och fördelar har utvecklats på vägen? Vi på Servistik ansvarar för projektets bygglogistik och vi vill lyfta ämnet om att utveckla framtidens smarta städer. Tillsammans öppnas möjligheter!

Välkommen på lunchmingel tillsammans med oss och Ramirent, och ta del av alternativa lösningar, möjligheter och diskussioner. Vi ses den 15 maj kl 11:30 på det nya spektakulära hotellet At Six i Urban Escape. Fortsätter med lunch och seminarier. Är du mer nyfiken på byggprojektet? Boka in dig på rundvandringen!

Begränsat antal platser så anmäl dig redan idag. Vi ser fram emot en inspirerande dag tillsammans med dig!

Välkommen!

Fokusområde

- Den smarta staden
- Byggprojektet Urban Escape
- APD-plan
- Bygglogistik

Dagen erbjuder

- Lunch
- Nätverk
- Seminarie
- Rundvandring

Tid och plats

Vi ses den 15 maj på det nya spektakulära hotellet At Six, Urban Escape på Brunkebergstorg 6, Stockholm. Våning 2 i studio 3.
- Klockan 11:30
- Rundvandringen: klockan 14:00
Anmäl dig här

Projektet Urban Escape

Stockholms nya citykvarter Urban Escape, är det största stadsutvecklingsprojektet i Stockholms innerstad på flera decennier. Här formas ett nytt kvarter med internationell attraktionskraft för möten, kulinariska upplevelser och shopping.

AMF Fastigheter står bakom omvandlingen av Stockholms nya citykvarter som består av fem hus, fyra gator och två torg. Idén till Urban Escape föddes när stora hyresgäster flyttade från city och det uppstod ett läge att tänka nytt! Istället för att se till varje enskild fastighet blev utgångspunkten att ta ett större grepp. Resultatet? Ett helt kvarter för företagare, kreatörer och stockholmare. Där människor kan arbeta, utvecklas och umgås.

Att bygga ett så komplex projekt samtidigt som gallerian i samma byggnad har 60.000 besökare kräver sin planering. Niklas Haglund från AMF Fastigheter berättar om projektet Urban Escape.

URBAN ESCAPE >>

Logistikens utmaningar

Både renovering och nybyggnad tillsammans mitt i en aktiv central stadsdel har sina utmaningar. Michael Utterström från Servistik pratar om bygglogistikens utmaningar, påverkan och positiva effekter för både byggprojektet och för människan som lever i staden.

SERVISTIK>>

Dynamisk APD-plan

Varje nytt byggprojekt ser Ramirent som en temporär fabrik, och deras roll är att säkert och effektivt sätta upp den temporära fabriken efter varje specifikt behov. Jan Englund från Ramirent visar upp hur deras lösningsfokuserade arbete utvecklat byggprojektet Urban Escape.

RAMIRENT >>

Rundvandring

Efter avslutad lunch och seminarier har du möjlighet att ta del av en rundvandring genom byggprojektet Urban Escape. Visningen startar vid kl 14:00 och du kommer att guidas genom byggprojektet. Klicka i om du vill delta i anmälan.


ANMÄLAN>>
DATUM:Tisdagen den 15:e maj
TID: Klockan 11:30
ADRESS: Brunkebergstorg 6, Stockholm
VI BJUDER PÅ: Lunch och kaffe
TÄVLING: Radiostyrd gaffeltruck och lastbil. Hur snabb är du?
ANMÄLAN: Senast 4 maj via formuläret ovan
FRÅGOR: info@servistik.se
Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/