1:a juni – en dag värd att fira!

Urban Services är ett samägt bolag mellan Servistik, Catena, Fabege och Ragn-Sells. Företaget startades 2017 genom ett samarbete för att utveckla Citylogistiken i Arenastaden. Företaget erbjuder logistik- och servicetjänster åt främst fastighetsägare, hyresgäster, boende samt bygg- och anläggningsentreprenörer i urbana miljöer. Läs mer i pressmeddelande från Maj 2017.

Idag fredag den 1:a juni startar vår verksamhet på Mall of Scandinavia – Nordens bästa och största köpcentrum! Vi tar över all gods- och returhantering till och från köpcentrumet. Det innebär mer än 220 nya kunder, varav 180 butiker, 45 restauranger och biografer. Vi utvecklar ett hållbart logistiknät där leveranser, returhantering och återvinning hanteras i ett gemensamt flöde. Det har varit en intensiv period inför övertagandet och äntligen är vi på plats. Stolta och glada att verksamheten levererar, första dagen är alltid en utmaning. Det ska bli fantastiskt roligt och inspirerande att utvecklas ihop med Mall of Scandinavia. Klart det ska firas!

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/