Ses vi i Almedalen?

Vi är där och pratar framtidens utmaningar om hur vi kan samverka till en hållbar stadsutveckling, och vilken betydelse logistiken har för framtidens smarta städer. Förtätade städer med ökad befolkning, ställer helt andra krav på innovation och logistik. Ökat fokus på hållbarhet och mer egoistiska än någonsin, går den ekvationen att lösa? Ja, genom samverkan kan logistiken bidra till positiva effekter i den nya smarta staden. Kom gärna och diskutera tillsammans med oss.

Ni hittar oss i hamnen på fartyget M/S Blue Charm, Samhällsbyggararenan Nordbygg. Gå in och kolla alla veckans event på ALMEDALENS HEMSIDA.


DATUM & TID: 2 juli 2018, 14:30 - 15:30
PLATS: M/S Blue Charm, fartyg
TYP: Seminarium
KATEGORI: Byggande
DELTAGARE: Michael Utterström och Johan Hellgren, Servistik


SERVISTIK GROUP AB - EN EFFEKTIV KONCERN MED FOKUS PÅ UTVECKLING
Servistik Group AB består av 5 olika bolag med inriktningar som produktionsförsörjning, bygglogistik, förråd, ytbehandling och uthyrning. De är varierande verksamheter som till viss del integrerar med varandra. Vi har sett möjligheterna på vägen och utvecklats genom vår nyfikenhet. Trots skilda inriktningar finns ändå flera gemensamma nämnare. Som att vi till exempel fokuserar på kunden för att leverera effektiva och funktionella tjänster, samtidigt som vi ständigt jobbar för att utveckla och skapa nya lösningar som ska underlätta och gynna kunden i slutändan. En enklare och tryggare vardag!
Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/