SERVIPLAN – UTVECKLAT FÖR ATT EFFEKTIVISERA VERKSAMHETEN

Studier visar på att drygt 35% av byggkostnaden kan härledas till olika typer av slöseri, såsom att vänta, leta efter material och onödiga förflyttningar. Har ni råd med det eller är det dags att få koll på byggmaterialets hantering och minimera byggprojektets svinn. Serviplan är Servistiks unika leveransplaneringssystem med materialhantering. Systemet är integrerat med spårbarhet, vilket gör att du enkelt kan följa godset. Det ger er full kontroll på allt material, var det befinner sig och vilket antal. Smart, tryggt och smidigt!

Läs mer om SERVIPLAN.

Dela:
Kommentera:

Hitta oss

Kontakta oss

Kontakta Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/