Vi vill öka våra kunders konkurrenskraft

Servistik är ett service- och logistikföretag med kund och medarbetare i fokus. Vi fokuserar och utvecklar våra kunders internlogistik för att effektivisera deras verksamhet. Vi ger företag möjligheten att växa och nå större framgångar genom att effektivisera interna materialflöden utifrån daglig drift och utveckling. Vi tar hand om logistiken och tillhörande stödprocesser så att våra kunder kan utveckla och fokusera på sin kärnverksamhet. Vår målsättning är att skapa förutsättningar för våra kunder så att dom kan öka lönsamheten och stärka konkurrenskraften på den svenska marknaden.

Varumärket Servistik är aktivt inom tre olika affärsområden.
• Industrilogistik
• Bygglogistik
• Citylogistik

Servistik bedriver idag verksamheter i Östergötland, Blekinge och Stockholm. Företaget har en stabil tillväxt sedan starten och vår framgång bygger på förmågan att titta framåt. Vi identifierar möjligheter till en effektivare materialförsörjning av våra kunders produktion, med rätt material i rätt tid, till rätt plats och alltid med rätt mängd resurser. Affärsmodellen grundar sig på en unik resultatgaranti som garanterar utlovade besparingar men också kvalitet och prestanda i utförandet under hela avtalstiden.


Servistik grundades 2004 och huvudkontoret är placerat i Linköping.

Nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss?

Servistik har en stabil tillväxt sedan starten och vi fortsätter att växa. Vi har bestämt oss för att stärka våra kunder konkurrenskraft på den svenska marknaden genom en effektivare internlogistik. Vi är i ständigt behov av nya individer som ser möjligheter och har viljan att utveckla. Styrkan sitter i våra medarbetare!

Besök vår karriärsida och upptäck Servistiks karriärsmöjligheter, avdelningar och möt våra medarbetare. Kom in och connecta med oss, vi vill veta mer om dig!


Servistik karriär

Hitta oss

Kontakta oss

Servistik

  • Adress: Finnögatan 14, 582 78 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/