Hur mycket kan ni spara på att effektivisera internlogistiken?

Det vet vi!

Ni är experter på er produktion, vi är specialister på att optimera ert materialflöde för en effektivare internlogistik. Vi utvecklar produktionsförsörjningen vilket genererar flera positiva effekter, som kostnadsbesparingar och kortare ledtider.

Servistik är en trygg logistikpartner som skapar rätt förutsättningar för att ni ska få en mer kostnadseffektiv produktion. Vi tar hand om er interna materialhantering så kan ni fokusera och utveckla er kärnverksamhet.

Släpp ansvaret och stärk tryggheten med oss!


Läs mer om vilka effekter ni kan uppnå

Kolla in vår film och upptäck Servistiks Industrilogistik och vårt erbjudande. Vi minskar era produktionskostnader genom en effektiv logistiklösning, låt oss göra en logistikanalys för att se över hur vi kan utveckla just din verksamhet till att öka sin konkurrenskraft. Med vår expertis effektiviserar vi er materialförsörjning från lager direkt till produktion med Just-in-time leveranser. Hör av dig till OSS om du vill veta mer!

Den största fördelen i samarbetet med Servistik är att vi betalar för utförd aktivitet. Dessutom behöver vi inte ägna oss åt någon resursplanering längre när det gäller internlogistiken.
Peter Sundberg
Sulzer Pumps Sweden AB

Hitta oss

Kontakta oss

Servistik Huvudkontor

  • Adress: Sofielund 3 Frössle, 585 99 Linköping
  • Växel: 010–214 75 00
  • E-post: info@servistik.se
/